Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en inventarisatie 0548 20 10 15 of Bel mij terug Remote support Support desk (login)

Clouddiensten

Online werken in de cloud

Bij Broeze ICT huurt u gemakkelijk en snel precies dat aantal online werkplekken dat u nodig heeft. U betaalt hiervoor een vast bedrag per maand, op basis van het aantal werkplekken dat u nodig heeft. Zo zijn de kosten voor u altijd helder. En wat te doen als uw organisatie groeit? Geen enkel probleem: één van de voordelen van werken in de cloud is dat het heel eenvoudig is om meer gebruikers toe te voegen. Overigens kan het aantal werkplekken bij krimp van uw organisatie ook snel weer verlaagd worden.

Online back-ups & filesharing

Dankzij werken in de cloud hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over back-ups. Dagelijks wordt er een back-up van al uw data in de cloud gezet, waardoor uw meest recente data altijd veilig is opgeslagen. En wat dacht u van file sharing? Werkt u in de cloud, dan heeft u de mogelijkheid om bestanden op te slaan en te delen op het werk, thuis of onderweg.

Hosted Exchange

Ook Hosted Exchange is mogelijk, zodat u overal zaken kunt doen. Broeze ICT helpt u met het inrichten van uw e-mail, (gedeelde) contactpersonen en (gedeelde) agenda’s, zodat deze wanneer u dat maar wilt en op welk device u dat maar wilt beschikbaar zijn. De grote voordelen van Hosted Exchange? U hoeft niet zelf te investeren in een e-mailserver en bespaart dan ook flink op onderhoud en beheer.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u met ook werken in de cloud en bent u benieuwd naar de kosten voor uw organisatie? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Offerte aanvragen

Broeze ICT

Contactgegevens

Industrieweg 7
7461AA, Rijssen
Telefoon: 0548 20 10 15
E-Mail: info@broeze-ict.nl

Social

Google+
Facebook

Cookie instellingen