Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en inventarisatie 0548 20 10 15 of Bel mij terug Remote support Support desk (login)

Connectiviteit

Betrouwbare en snelle toegang

Glasvezel, ADSL, Wi-Fi. Kent u de verschillen tussen al deze verbindingsvormen? En belangrijker nog: weet u welke voor uw organisatie de beste keuze is? Broeze ICT laat u door de bomen het bos weer zien en zorgt graag voor een betrouwbare en snelle toegang tot het internet. Dat is belangrijk, want al uw apparaten, applicaties en bedrijfssystemen moeten gemakkelijk met elkaar kunnen communiceren. Zonder dat u er omkijken naar heeft, want zonder een betrouwbare internetverbinding staan bedrijfsprocessen tegenwoordig simpelweg stil. Broeze ICT zorgt voor een perfecte verbinding.

Alles en iedereen perfect verbonden

Broeze ICT wil graag de partner zijn die de connectiviteit van uw bedrijf zo efficiënt mogelijk inricht en beheert. Ook de mobiele connectiviteit mag we daarbij niet vergeten. Het aantal flexplekken groeit, steeds meer mensen werken weleens vanuit huis en vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een desktop, laptop, tablet én smartphone. Uw medewerkers verwachten dan ook in steeds grotere mate dat ze altijd en overal bij uw applicaties en bij de voor hun benodigde documenten kunnen. Er zijn meerdere oplossingen om uw medewerkers hierin te ondersteunen. Broeze ICT gaat graag op zoek naar de juiste oplossing, zodat medewerkers overal, veilig en snel kunnen inloggen op uw bedrijfsnetwerk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u de connectiviteit in uw organisatie verbeteren? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Offerte aanvragen

Broeze ICT

Contactgegevens

Industrieweg 7
7461AA, Rijssen
Telefoon: 0548 20 10 15
E-Mail: info@broeze-ict.nl

Social

Google+
Facebook

Cookie instellingen