Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en inventarisatie 0548 20 10 15 of Bel mij terug Remote support Support desk (login)

ICT-advies

Totale ontzorging in ICT

Wilt u de werkprocessen binnen uw organisatie (nog) flexibeler en efficiënter inrichten? Dan is écht onafhankelijk advies noodzakelijk. Broeze ICT adviseert u over de wijze waarop u uw processen zo goed mogelijk en tegen zo reëel mogelijke kosten kunt automatiseren. Wij denken graag mee over aanpassingen in uw infrastructuur, nieuwe softwarepakketten of applicaties die u wilt gaan gebruiken of het implementeren van werken in de cloud. En omdat het op de schop gooien van processen nu eenmaal veel impact heeft, denken wij ook mee over de gevolgen van uw keuzes. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Eerlijk en betrouwbaar

Ons praktische ICT-advies kenmerkt zich door eerlijkheid en betrouwbaarheid. Deze kenmerken zitten ook in het DNA van onze organisatie. En omdat advies alleen niet voor de noodzakelijke veranderingen zorgt, nemen wij ook graag de implementatie en het beheer van de oplossingen op ons. Wanneer dat nodig is, schakelen we hiervoor één van onze partners in. Uiteraard kunt u ervan uitgaan dat die partners minimaal hetzelfde kwaliteitsniveau leveren als Broeze ICT.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u op zoek naar een ICT-adviseur die u volledig ontzorgt? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Offerte aanvragen

Broeze ICT

Contactgegevens

Industrieweg 7
7461AA, Rijssen
Telefoon: 0548 20 10 15
E-Mail: info@broeze-ict.nl

Social

Google+
Facebook

Cookie instellingen