Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en inventarisatie 0548 20 10 15 of Bel mij terug Remote support Support desk (login)

Kantoorautomatisering

Beheer en onderhoud

Servers, werkstations, desktops, laptops, printers en telefoons. Voor u het weet heeft u als bedrijf een breed scala aan ICT-oplossingen die stuk voor stuk goed beheerd én onderhouden moeten worden. Voor dit beheer en onderhoud kunt u perfect terecht bij Broeze ICT. Het monitoren van uw fysieke servers (voor een zo hoog mogelijke up-time), het inrichten van de rollen en rechten op uw server, software-updates voor uw antivirus, boekhoudpakket, CRM-pakket, ERP-pakket of Windows… U kunt bij ons terecht voor zowel systeembeheer als netwerkbeheer. Het grote voordeel? U heeft voor al uw vragen slechts één aanspreekpunt.

Netwerkbeheer

Een probleemloos functionerende ICT-infrastructuur is voor het werk van uw medewerkers, maar ook voor de communicatie met klanten en prospects, van essentieel belang. Besteedt u uw netwerkbeheer uit aan Broeze ICT, dan bent u verzekerd van efficiënte oplossingen waarmee de continuïteit van uw netwerk gegarandeerd wordt. Wij regelen een sterk Wi-Fi-netwerk, monitoren de netwerksnelheid en u kunt bij ons terecht met al uw vragen over uw e-mail. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat bepaalde websites (denk aan Facebook) op de werkvloer niet beschikbaar zijn en kunnen we downloads afschermen, voor de veiligheid van uw interne netwerk. Welke specifieke wensen u ook heeft, wij leveren een oplossing op maat.

Systeembeheer

U kunt Broeze ICT met een gerust hart verantwoordelijk maken voor het dagelijkse beheer en het onderhoud van de ICT-omgeving binnen uw organisatie. Of dat nu gaat om het inrichten van werkplekken voor nieuwe medewerkers, applicatiebeheer, het verbeteren van de internetsnelheid, het oplossen van problemen met uw draadloze printer of het instellen van de juiste firewalls. Wij zijn op het gebied van systeembeheer zeer breed inzetbaar. Ieder vraagstuk - klein óf groot - pakken wij voor u op. En door onze jarenlange ervaring kunt u erop vertrouwen dat u wij voor u de juiste partner voor uw systeembeheer zijn.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u uw netwerkbeheer of systeembeheer aan ons uitbesteden? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Offerte aanvragen

Broeze ICT

Contactgegevens

Industrieweg 7
7461AA, Rijssen
Telefoon: 0548 20 10 15
E-Mail: info@broeze-ict.nl

Social

Google+
Facebook

Cookie instellingen